top of page
Copy of EMAIL Day 60 (3).png

Læs ikke denne artikel!

Ansvarsfraskrivelse: Den HELE artikel indeholder ekstremt grafiske beskrivelser og er beregnet KUN FOR VOKSNE. Læs den IKKE med mindre I er overbeviste om, at det er det rigtige at blive udsat for lige nu.

1500 vidnesbyrd om massakre

Knessets komite for ”kvindernes rettigheder og ligeret for kønnene” har rapport-eret, at de har modtaget mere end 1500 vidnesbyrd fra Hamas-Jihad 7.oktober massakren ved Nova Rave festen og de israelske landsbyen rundt om Gaza.

1500? ubegribeligt!

Nogle af disse vidnesbyrd indeholder kvalmende og mareridtsskabende møder med folk, der er skudt i ryggen, mens de flygtede, lemlæstede og brændende døde kroppe, afskårne lemmer osv. Terroristerne var bevæbnet med store mængde våben, ammunition. Kalashnikov rifller, RPGer, bomber, granater osv.

Alle ofrene var folk, der ikke var involveret. De var uskyldige civile.

Der er samarbejde mellem adskillige regeringsafdelinger og komiteer for at få under-søgt beviserne på forfærdelige seksuelle lemlæstelser fra Hamas-Jihad terroristerne.

Et øjenvidne sagde: ”Dette var dommedag af lig, piger uden tøj, top eller bund. Folk var skåret over i to dele, andre lemlæstede. Nogen havde hovederne skåret af. Piger, hvis bækken var brækket efter talrige voldtægter. Med benene vidt spredte.”

Vidnesbyrd fra en redningsarbejder: ”Der var hundrede af sårede og døde kroppe. Kvinder lå nøgne på jorden. Jeg så en, som var skudt i brystet.”

En kvindelig redningsarbejder: ”Jeg så et telt, der var fyldt med lig, nøgne og bundet bag ryggen. Et lig af en kvinde blødte fra sin lysken.”

Et andet vidne: ”Mange lig, hoved og hals smadret. Et lig af en kvinde lå med sine jeans nede om anklerne. Mange mandlige lig havde fået deres hoved skåret af. En lå med en kniv der var stukket i kæben.

Et kvindeligt vidne: ”Der var mange sårede. Nogle mænd var skudt i brystet. Skudhul-ler i benene, armene, maven og bagenden. Der var særlig fokus på de mandlige og kvindelige kønsdele. Kvinder med deres bryster skåret af. Mange mænd med deres kønsorganer skåret af.”

Øjenvidne ved Nova festen: ”Jeg så en kvinde siddende på knæ, mens hun tiggede for sit liv. En terrorist filmede hende med sin mobiltelefon, spyttede hende i ansigtet og skød hende derefter i hovedet. Der, hvor vi gemte os, bragte de ligene af kvinder-ne, og endda nogle af skårede hoveder af kvinder, inklusiv et lille hoved af en lille pige.”

”Jeg så en situation, hvor en vinde blevet tvunget til at bøje sig forover. Blev voldta-get, og derefter overdraget til de andre. Terroristerne var iklædt israelske uniformer. De råbte på arabisk. Den voldtagne pige var stadig i live, stod op, blødende fra ryggen.”

”Der var en anden kvinde, nøgen. En terrorist trak hendes hår tilbage, skar hendes bryst af, kastede det på jorden, hvor andre spillede med det, mens de fortsatte med at trække hende i håret. En anden terrorist ko m og voldtog hende. Mens han stadig havde sine benklæder nede om hælene, skød han hende i hovedet.”

En anden redningsarbejder: ”Jeg så i et af hjemmene i landsbyerne et lig af en kvinde, afklædt og med sine hænder bagbundne. Hun lå i hjørnet af en brusekabine.”
En anden: ”Vi fandt liget af en ældre kvinde uden tøj forneden.”

Dette er en lille samling af rapporterne (som jeg har oversat fra mødet i Knessets komite). Der er forbrydelser mod menneskeheden. Mod kvinder. Manglen på reaktion fra feministiske grupper rundt om i verden er forfærdende. Ofrene var primært unge, liberale, sekulære jøder. Manglen på forståelsen af liberale diaspora jøder er skræmmende.

Jeg vil undskylde for detaljerne her. Vores team diskuterede, om vi skulle offentlig-gøre beskrivelserne. Jeg havde ikke set sådanne øjenvidneberetninger udenfor komiteen i Knesset.

Jeg ønsker, at I skal vide det af to grunde: For det første for at forstå, hvad der virkelig skete, og hvilken satanisk ondskab, der er tale om her. For det andet for at opfordre jeg til at være involveret i krigen om informationer. BED og reager på ethvert medieforum, som I bliver udsat for.

Sandheden her er afskyelig. Sandheden skal i imidlertid kendes.

Asher Intrater

da

bottom of page