top of page
Copy of EMAIL Day 60 (3).png

Lees Dit Artikel Niet!

Vrijwaring: Dit artikel bevat extreem grafische inhoud en is bedoeld voor ALLEEN VOLWASSENEN. Lees het alsjeblieft niet tenzij je overtuigd bent dat het de juiste tijd voor je is hieraan blootgesteld te worden.

1500 Bloedbad Verslagen

Het Knesset comité over “vrouwenrechten en gender gelijkheid” rapporteerde dat ze meer dan 1500 verslagen ontvingen van het bloedbad op 7 oktober in het Nova Rave festijn en de dorpen in Israël rond Gaza door de Hamas-Jihad terroristen.

1500? Onbeschrijfelijk!

Sommige van deze verslagen bevatten weerzinwekkende en nachtmerrieachtige beschrijvingen van mensen die in de rug geschoten werden toen ze vluchtten, toegetakelde en verbrande dode lichamen, afgehakte ledematen enzovoorts. De terroristen waren uitgerust met een enorme hoeveelheid wapenen, munitie, Kalasjnikovs, RPG’s, bommen, granaten enz.

Alle slachtoffers waren onschuldige burgers.

Er is een samenwerkende poging van talloze regerings agentschappen en comités om het gebeuren van gruwelijke seksuele wreedheden begaan door de Hamas-Jihad terroristen te onderzoeken.

Een ooggetuige zei: “Dit was een openbaring van lichamen. Meisjes zonder kleren, boven of beneden. Mensen waren door midden gesneden, anderen verminkt. Sommigen onthoofd. Meisjes wier bekken was gebroken door de vele verkrachtingen. Hun benen gespreid.”

Verslag van een reddingswerker: “Er waren honderden gewonde en dode lichamen. Vrouwen naakt op de grond. Een die ik zag was in de borst geschoten.”

Een vrouwelijke reddingswerker: “ Ik zag een tent vol lichamen, naakt, met hun handen vastgebonden op hun rug. Een vrouwelijk lichaam bloedend uit haar lies.”

Een andere getuige: “Veel lichamen, hoofd en nek gebroken. Een vrouwenlichaam met haar jeans naar beneden tot haar dijen. Veel mannelijke lichamen, onthoofd. Een met een mes dat in zijn kaak stak.”

Een vrouwelijke getuige: “Er waren veel gewonden. Sommige mannen in de lies geschoten. Schoten in de benen, armen, buik, van achteren. Er was een speciaal focus op genitale delen van mannen en vrouwen. Vrouwen met afgesneden borsten. Veel mannen met afgesneden genitaliën.

Ooggetuige op de Nova partij: “Ik zag een vrouw die op haar knieën smeekte voor haar leven. De terrorist filmde haar mat zijn telefoon, spuugde in haar gezicht en schoot haar toen door haar hoofd. In het gebied waar wij ons verborgen hielden, brachten zij de lichamen van de vrouwen en soms zelfs het hoofd van vrouwen. Inclusief een hoofdje van een klein meisje.

“Ik zag een situatie waarin een vrouw voorover moest buigen, verkracht werd, en vervolgens doorgegeven werd aan de anderen. De terroristen waren gekleed in IDF uniformen. Ze riepen in het Arabisch. Het verkrachte meisje was nog in leven, stond op haar voeten, bloedde in haar rug.

“Er was nog een vrouw, naakt. De terrorist trok haar haar naar achteren, sneed haar borsten af, gooide haar op de grond en de anderen speelden ermee, terwijl zij aan haar haar bleven trekken. Een andere terrorist kwam en penetreerde haar. Vervolgens schoot hij haar in haar hoofd.”

Een ander persoon van het reddingsteam: “Ik zag in een van de huizen in het dorp het lichaam van een vrouw, ontbloot, haar handen gebonden achter haar rug, liggend in de hoek van de douche.”

Nog iemand: “we vonden het lichaam van een oudere vrouw, bloot zonder panty’s.”

Dit is een kleine samenvatting van de verslagen (die ik heb samengevat van de Knesset comite bijeenkomsten. Dit zijn misdaden tegen de mensheid. Tegen vrouwen. Het gebrek aan antwoord van feministen groepen over de wereld is schokkend. De slachtoffers waren voornamelijk jonge, liberale seculiere Joden. Het gebrek aan begrip van liberale diaspora Joden is angstaanjagend

Ik wil me verontschuldigen voor de afgrijselijke beelden hier. Ons team debatteerde of we deze beschrijving zouden geven. Ik had zulke ooggetuigen verslagen niet gezien buiten dit Hebreeuwse comité van de Knesset.

I wilde dat je dit wist om twee redenen: Een, om te begrijpen wat er werkelijk gebeurde en wat voor kwaad van de Satan dit is. Ten tweede om jullie aan te moedigen betrokken te zijn in de informatie over de oorlogvoering. Bidt alsjeblieft. En geef antwoord op welk mediaforum je kunt.

De waarheid hier is walgelijk. Toch moet de waarheid geweten worden.

Asher Intrater

nl

bottom of page