At skelne tiderne
top of page
  • Writer's pictureTG

At skelne tiderne

At få en bibelsk ramme for sæsonernes skiften er essentielt for at kunne skelne de tider, vi lever i. SE VIDEOEN i dag hvor Asher hjælper med at udfolde nogle af disse grundliggende sandheder:


  • Sandhed er binær, paradoksal: dag og nat, mand og kvinde, godt og ondt, løve og lam.

  • Afsløring kommer, når vi holder fast i de to modsætninger og spørger, hvor-dan de passer sammen, og hvordan man agerer i forhold til konflikterne i disse ideer og kræfter.

  • Tid er indbygget i skabningen; tegn, forudbestemte tider, dage, år (baseret på 1. Mosebog 1:14-15); der er standardiseret tid (”chronos” på græsk, ”zeman” på hebræisk), og der er skelnen af tid (”kairos” på græsk, ”et” på hebræisk).

  • I Guds regering, er det solen og månen, der regerer jorden; solkalender og månekalender; nymåner, fuldmåner i relation til solen.


Efter den bibelske kalender er vi nu i en ny sæson, som begyndte den første dag i måneden Nisan (Aviv).  Der er sket et skifte. Påske (Pesach) kommer ved fuld-måne. Hvad skete der på denne dag i 2. Mosebog 40:2? Hvordan vil Gud forbe-rede os som Sit folk?


Gud er mesterarkitekten. Han er i kontrol. Han overgås aldrig. Han har al magt. Han ønsker at opbygge Sit folk, fylde os med Sin Ånd og give os mod til at være stærke i denne tid!


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)

bottom of page