De Inwonende Aanwezigheid van de Heilige Geest
top of page
  • Writer's pictureTG

De Inwonende Aanwezigheid van de Heilige Geest


(Om video-ondertiteling in jouw taal te zien, klik je op het Instellingen-pictogram rechts onderaan de video. Klik op Ondertitels/CC, Automatische vertaling en kies je taal. Het kan zijn dat je op "English (auto-generated)" moet klikken om Automatische vertaling weer te geven.)


Laten we eens even pauze nemen van al het slechte nieuws, al het oorlogsnieuws, de stress, de bezorgdheid, en het eenvoudig hebben over de aanwezigheid van de Heilige Geest in ons leven. Laten we naar het leven kijken vanuit een HOGER perspectief.

 

  • Want zovelen als door de Geest van God geleid worden, die zijn kinderen van God. Romeinen 8:14 

 

De Heilige Geest leidt en geeft richting aan vanuit het binnenste. Hij wil in ons blazen, evenals Hij blies in Adam in de Hof van Eden. Maar deze keer, door het werk dat Hij deed aan het kruis, werd Yeshua een leven-activerende geest, en blies die geest in ons, die wedergeboren zijn naar Zijn beeld. Zijn Geest stelt ons in staat Zijn stem te horen, Zijn Woord te verstaan, bekrachtigd te worden in ons geloof.

 

We willen zijn op een plaats waar God tot ons kan spreken door Zijn Geest; Zijn schoonheid kan laten zien, en ons bemoedigen met Zijn plezier. De tegenwoordigheid van de heilige Geest is NU tot onze beschikking. Hij wil ons de ogen openen voor dat wat Hij doet mooi is, leven-gevend. Hij wil ons zuiveren, zelfs ons VERNIEUWEN met HOOP.

 

Laten we Hem vandaag in ons leven uitnodigen! KIJK hoe Asher dit bemoedigende woord deelt.

 

InvitiamoLo nella nostra vita oggi! GUARDA come Asher condivide questa parola incoraggiante.

bottom of page