Det er efter Isak, dine efterkommere skal have navn
top of page
  • Writer's pictureTG

Det er efter Isak, dine efterkommere skal have navn


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)

Guds pagtorden er til velsignelse. I hver generation gives der mulighed for at bringe helbredelse og genoprettelse til Guds store familie i vores vandring fremad i Hans riges plan. Både jøder og arabere, de fysiske/åndelige efterkom-mere af Isak og Ismael er integrerede dele af denne plan. Begge har en rig arv og er arvinger til frelse. Det er tid at favne enheden, vi har i Yeshua, at blive forsone-de, at rejse os som vidner på jorden. Der er plads til alle ved Faderens bord.


Se VIDEOEN i dag, hvor Ariel graver dybere i de historiske adskillelser, som har forhindret dette i at ske. Men, ved Guds nåde, helbreder Hans Ånd dybe sår i vore dage hvor messianske jøder og kristne arabere kommer sammen som ÉN familie, Abrahams familie, Yeshuas rigtige familie, på nye og dybdegående måder.


  • Efeserbrevet 3:10-11 – ”Så at Guds visdom i al sin mangfoldighed nu kan blive gjort kendt for myndigheder og magter i himmelrummet efter Hans beslutning fra evige tider, som Han gennemførte ved Kristus Jesus, vor Herre.”


Baseret på Hebræerbrevet 11:39, Galaterbrevet 3:26-29, Efeserbrevet 3: 1-11.

bottom of page