Falden soldat
top of page
  • Writer's pictureTG

Falden soldat

I dag har vi to videobudskaber til jer!


Falden soldat (Sarah)


1. Se videoen hvor Sarah deler det medrivende vidnesbyrd fra en ung troende soldat, Urija Bayer, som for nylig mistede sit liv i hærens tjeneste. Han var tredje generation af tyske kristne, hvis familie kom til Israel efter 2. Verdenskrig for at tjene det jødiske folk. Ved hans begravelse deltog over 2000 israelere fra alle baggrunde i livet og som var påvirket af hans opofrende kærlighed, og som kom for at ære mindet om ham. I vil ikke gå glip af det!

 

Glæde og sorg (Asher)


2. Se videoen hvor Asher afrunder vores Chanukkah-jul serie, ved at fremhæve, at den store GLÆDE med Yeshuas fødsel blev ledsaget af stor tragedie. De samme sataniske kræfter bag Herodes’ ønsker om at dræbe alle børn i Bethlehem for at standse Ham første gang, er de samme som vil myrde jøder i dag for at forhindre Ham i at komme tilbage som Konge af Israel. Fjenden ved, at når Yeshua kommer tilbage, vil Guds Rige blive etableret på jorden, fred vil regere, og ondskaben vil blive drevet bort. Vi skal være stærke og forblive i troen!


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)



bottom of page