God en Regering: Koning der Koningen
top of page
  • Writer's pictureTG

God en Regering: Koning der Koningen


(Om video-ondertiteling in jouw taal te zien, klik je op het Instellingen-pictogram rechts onderaan de video. Klik op Ondertitels/CC, Automatische vertaling en kies je taal. Het kan zijn dat je op "English (auto-generated)" moet klikken om Automatische vertaling weer te geven.)


Staand voor het White House in Washington, DC, herinnert Asher ons eraan dat Yeshua zowel de Koning van Israël is als de Koning der Koningen. Toen Yeshua Jeruzalem binnen reed op een ezel (Matth. 21:4-9), begonnen de mensen te proclameren dat Hij de Koning was. Ze begrepen van de profeten dat de Messias de Koning van Israël zou zijn en ook het hoofd van de regering. Wat niet duidelijk was, was dat Hij eerst Zijn leven moest offeren als een lijdende dienstknecht om redding te brengen aan Israël en de wereld.

 

Maar Yeshua heeft Zijn rol als Koning van Israël en Koning der Koningen niet opgegeven. Hij komt terug naar de aarde om Zijn regering op de aarde te vestigen en te regeren en heersen vanaf Zijn troon in Jeruzalem.

 

De regeringen van deze wereld zijn in overgang terwijl wij wachten op Zijn terugkomst. We moeten ons hart voorbereiden en de weg bereiden voor het geluid van de zevende engel in Openbaring 11:15 die proclameert:

 

De koninkrijken van de wereld zijn van onze Heere en van Zijn Christus geworden en Hij zal Koning zijn in alle eeuwigheid.

 

KIJK vandaag!


bottom of page