Gud og regering: Capitol
top of page
  • Writer's pictureTG

Gud og regering: Capitol


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)


Capitols imponerende bygning udstråler en nations magt og autoritet. Men fra Guds synspunkt er det Ham, som hersker over menneskenes regeringer.

 

Se dagens VIDEO hvor Asher står foran US Capitol i Washington DC, og minder os om at Gud, ifølge Daniels Bog, er Ham, der er i fuld kontrol.


Vi kan miste det på to måder:


  1. Stolthed – ikke at tro på Gud som den øverste regent over alle riger på jorden.

  2. Manglende tro – at Gud ikke er tilstrækkelig mægtig til at bevæge sig i vores regering; at problemerne i vores nation er for store for Ham at håndtere.


Gud er Sovereign og kan fjerne folk fra regeringen og besætte en regering med folk, som bure være der.  Vi skal forblive i troen og ikke give efter for oprør imod, eller klage over dem, som har regeringspositioner.


Vores job er af BEDE for dem, som har autoritet og tro på, at Gud enten vil lede deres skridt eller fjerne dem om nødvendigt. Guds vilje vil ske. Vi sætter ikke vores lid til regeringer, vi sætter vores lid til HAM. Han er virkelig i kontrol.

bottom of page