Gud og regering: Kongernes Konge
top of page
  • Writer's pictureTG

Gud og regering: Kongernes Konge


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)


Stående foran det Hvide Hus i Washington, DC, minder Asher os om, at Yeshua både er Israels konge og kongernes konge. Da Yeshua red ind i Jerusalem på et æsel (Matthæus 21:4-9), begyndte folket at proklamere, at Han var kongen. De havde forstået på profeterne, at Messias skulle være Israels konge og leder af regeringen. Hvad der ikke stod dem klart var, at Han først skulle ofre Sit liv som en lidende tjener for at bringe frelse til Israel og verden.


Men Yeshua har ikke opgivet Sin rolle som Israels Konge og som Kongernes Konge. Han kommer tilbage til joden for at etablere Sin ledelse af jorden og rege-re fra Sin trone i Jerusalem.


Verdens regering er i forandring, mens vi venter på Hans genkomst. Vi skal forbe-rede vore hjerter og forberede vejen for lyden fra den syvende engel i Johannes Å-benbaring 11:15, som proklamerer:


Verdensherredømmet er nu vor Herres og Hans Salvedes, og Han skal være konge i evighedernes evigheder.”


SE VIDEOEN I DAG



bottom of page