Gud og regering: Mindesmærket for Lincoln
top of page
  • Writer's pictureTG

Gud og regering: Mindesmærket for Lincoln


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)


Den amerikanske præsident, Abraham Lincoln dedikerede sit liv til bevarelse af unionen af Nord og Syd under borgerkrigen. SE videoen i dag hvor Asher deler sin indsigt i bøn for enhed stående foran mindesmærket for Abraham Lincoln i Washington DC og reflekterer over arven fra denne præsident.


  • Men da Jesus kendte deres tanker, sagde Han til dem: ”Ethvert rige i splid med sig selv lægges øde, og hus falder over hus. Hvis nu også satan er kommet i splid med selv, hvordan kan hans rige så bestå”?

… Lukas 11: 17-18

 

Nogle af de samme ting, som resulterede i adskillelsen på Lincolns tid, er stadig udfordringer for os i dag.  Det er også tilfældet for Israel. Når vi beder for natio-nerne og for enkeltpersoner, er det ofte som at forsøge at holde to modsat ret-tede sider sammen ligesom Judas og Israels to træstykker i Ezekiel 37, som Gud ønskede forenet under kong David.


Naturligvis er der tider, hvor deling moralsk er nødvendig. Men som oftest er vores kamp et behov for at opretholde enheden i kærlighed.  Vi skal bede dagligt for Yeshuas Rige, at det skal blive forenet og bestå, og at satans rige skal blive delt og falde.


Note: Denne video er optaget i september lige før krigen i Gaza brød ud.

bottom of page