Helligåndens iboende nærvær
top of page
  • Writer's pictureTG

Helligåndens iboende nærvær


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)


Lad os tage en pause fra alle de dårlige nyheder, alle nyhederne om krig, stress, angst…og simpelthen tale om Helligåndens nærvær i vore liv. Lad os betragte livet fra et HØJERE perspektiv.


  • ”For alle, som drives af Guds Ånd, er Guds børn.” (Romerbrevet 8:14)


Helligånden leder, guider dirigerer os indefra. Han ønsker at ånde ind i os, ligesom Han blæste Sin ånde ind i Adam i Edens Have. Men nu, hvor Yeshua blev en livgivende ånd på grund af det, Han gjorde på korset blæste Han Sin livgiven-de ånde ind i de af os, som er genfødte i Hans billede. Hans Ånd styrker os til at kunne høre Hans stemme, forstå Hans ord og blive styrket i vores tro.


Vi ønsker at være der, hvor Gud kan tale til os gennem Sin Ånd. Åbenbare Sin skønhed, opmuntre os med Sin glæde. Helligåndens nærvær er tilgængelig for os NU. Han ønsker at åbne vores øjne, så vi ser det smukke og livgivende, Han gør. Han ønsker at rense os, ja endog FORNY os med HÅB.


Lad os invitere Ham ind i vores liv i dag! SE videoen, hvor Asher deler dette opmuntrende ord.

bottom of page