In Izaäk Zal je Zaad Worden Genoemd
top of page
  • Writer's pictureTG

In Izaäk Zal je Zaad Worden Genoemd


(Om video-ondertiteling in jouw taal te zien, klik je op het Instellingen-pictogram rechts onderaan de video. Klik op Ondertitels/CC, Automatische vertaling en kies je taal. Het kan zijn dat je op "English (auto-generated)" moet klikken om Automatische vertaling weer te geven.)

Gods verbond is voor zegen. In elke generatie is de gelegenheid gegeven om genezing en herstel te brengen aan het uitgebreide gezin van God als we ons voortbewegen in het plan van Zijn koninkrijk. Zowel Joden als Arabieren, de fysieke/geestelijke nakomelingen van Izaäk en Ismaël zijn een integraal deel van dit plan. Beide hebben een rijke erfenis en zijn erfgenamen van redding. Dit is de tijd voor de eenheid die we hebben in Yeshua, om ons te verzoenen, om op te staan als getuigen op aarde. Er is ruimte aan de tafel van Vader voor allemaal.

 

KIJK vandaag hoe Asher dieper graaft in de historische verdeeldheid die voorkomen heeft dat dit gebeurd is. Maar, door Gods genade, geneest Zijn Geest diepe wonden in onze tijd als Messiaanse Joden en Arabische Christenen samenkomen als EEN gezin, het gezin van Abraham, het ware gezin van Yeshua, op een nieuwe en grondige manier.

 

  • Efeziërs 3:10-11 — Zo zal nu door de kerk de wijsheid van God in al haar schakeringen bekend worden aan alle vorsten en heersers in de hemelsferen, naar het eeuwenoude plan dat Hij heeft verwezenlijkt in Christus Jezus, onze Heer.


Gebaseerd op Hebreeën 11:39, Galaten 3:26-29, Efeziërs 3:1-11

bottom of page