Israel i krig: opdatering 9. februar 2024
top of page
  • Writer's pictureTG

Israel i krig: opdatering 9. februar 2024


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)


SE videoen i dag, hvor Asher deler en opdatering af krigen i Gaza; fremskridtene i afvæbningen af Hamas, antallet af terrorbrigader i opløsning, de umoralske internationale finansielle forbindelser afdækket, antallet af tilbageværende gidsler. Der foregår så mange ting.


Vi skal fortsat i BØN presse på for en fuldstændig sejr og bede vor Gud om at give os visdom og dømmekraft for en sikker og medfølende vej efter krigens afslut-ning. Vi ønsker Gaza og palæstinenserne befriet for Hamas’ tyranni. Vi ønsker partnere i regionen, som vil opbygge en bedre fremtid for Mellemøsten.


Som jøder, der er troende på Yeshua, er vore hjerter naturligvis knyttet tæt sammen med vores kære kristne arabiske brødre og søstre. Vi er ét med dem. Vores enhed midt i krigen er en demonstration for verden, at gennem Yeshuas kærlighed er sand fred mulig.


Jeres bønner har fortsat stor betydning for et godt resultat og er yderst værdsat. Vi er så tæt på sejr.

bottom of page