Israel in Oorlog: 02/09/24 Update
top of page
  • Writer's pictureTG

Israel in Oorlog: 02/09/24 Update


(Om video-ondertiteling in jouw taal te zien, klik je op het Instellingen-pictogram rechts onderaan de video. Klik op Ondertitels/CC, Automatische vertaling en kies je taal. Het kan zijn dat je op "English (auto-generated)" moet klikken om Automatische vertaling weer te geven.)


KIJK vandaag hoe Asher een update deelt over de oorlog in Gaza; de vooruitgang die gemaakt wordt in het ontmantelen van Hamas, het aantal terroristenbrigades verstoord, de immorele internationale financiële connecties blootgelegd. Het aantal blijvende gijzelingen. Zo veel gebeurt er.

 

We moeten doorgaan met BIDDEN voor een volledige overwinning en daarbij vragen dat God ons wijsheid, onderscheid over een zeker en meelevend pad vooruit geeft als de oorlog ten einde is. We willen dat Gaza en het Palestijnse volk bevrijd worden van de tyrannie van Hamas. We wille partners in de regio die een betere toekomst voor het Midden-Oosten willen bouwen.

 

Natuurlijk, als Joodse gelovigen in Yeshua zijn onze harten nauw verbonden met onze geliefde Christelijk Arabische broeders en zusters. We zijn een met hen. Onze eenheid te midden van de oorlog is een demonstratie naar de wereld dat door de liefde van Yeshua werkelijke vrede mogelijk is.

 

Jullie gebeden gaan door een impact te hebbenop een goede uitkomst en worden zo gewaardeerd! We zijn zo dicht bij de overwinning!

bottom of page