Proklamere Yeshua fra Jerusalem
top of page
  • Writer's pictureTG

Proklamere Yeshua fra Jerusalem



Shalom kære venner,


Hvordan kan det være, at vi har været i krig i næsten to måneder? Det, som engang var utænkeligt, er blevet en realitet og er cementeret i vores familiehistorie for evigt. Det jødiske folk har været jaget fra alle hjørner på jorden her til Israel. Jerusalem er vores hjem selv i krig, lidelse og terror. Det jødiske folk og de troende i Yeshua i Israel vil ikke blive flyttet.


Tak for jeres styrkelse af de troende i Yeshua i Israel!



Tikkuns princip om Jerusalems stilling er mere end en stemning – det er en profetisk deklaration, at vi vil tage vores plads i den Store Konges by og proklamere Yeshuas glorværdige genkomst uden kompromiser. Vi vil ikke blive bevæget.


Tikkun teamet er fuldt ud engageret i hjælp i krigen, kirkelig omsorg, bøn, lovpris-ning og undervisning af den globale ekklesia om sandheden og åbenbaringerne i Skriften – vore dage er lange, men fyldte med formål og løfter. Lederen af himlens hær, YHVH, er med os, og sejren tilkommer alene YHVH – over vores folks fjender og fjenderne af vores hjerte. Vi er med Ham i begge kampe i overensstemmelse med Hans formål.


Vil I være enige med os her i Jerusalem og fortsat styrke gruppen af troende i Yeshua?


Vær med os i indsamling af 1,250,000 dollars.

Der er megen god indsats at gøre og megen sandhed at bringe.

Jeres trosgave og generøsitet er vigtig.



$803,744.00 MÃ¥let er $1,250,000.00




Bøn for Jerusalems fred


Tikkun Global Jerusalem team


bottom of page