Styrke de jøder, der tror på Yeshua gennem Tents of Mercy
top of page
  • Writer's pictureTG

Styrke de jøder, der tror på Yeshua gennem Tents of Mercy



Tents of mercy er en messiansk tjeneste I byen Kiryat Yam i det nordlige Israel. Som et åndeligt samfund for Israelere med vidt forskellige baggrunde er det stærkt på deres hjerte at løfte lovprisningens banner og lade Evangeliets lys skinne her i hjertet af Haifa Bay. Deres center for humanitær hjælp har leveret praktisk hjælp og støtte til de svage og trængende i deres område gennem næsten tredive år og er blevet en fremtrædende og tillidsvækkende kilde for den lokale kommune og også for de om-kringliggende byer.


Siden krigen brød ud den 7. oktober, er der opstået så mange nye behov! En af de vigtigste opgaver er at støtte soldaterne og deres familier i deres lokalområde, og at nå ud til enhederne, som kontakter dem med deres behov. Med et cirka antal på 400.000 soldater af reserven er behovene store og voksende. De er dybt engagere-de i af være en bro med hjælp til alle de familier og enheder, som de har forbindelse med.



Her følger en række måder, hvorpå de bygger bro med bøn og underhold:


  • Indkøb og uddeling af personlig og taktiske fornødenheder til soldater ved den nordlige og sydlige grænse: Undertøj, personlige hygiejneprodukter, tørret kød og kaffe, regntøj, frakker, telte og madrasser og skudsikre veste, hjelme og taktisk tøj og udstyr.

  • Skaffe varme mÃ¥ltider til soldaterne.

  • Hjælpe evakuerede familier med indkøb af husgerÃ¥d og elektronik i deres midlertidige boliger.

  • Hjælpe smÃ¥ lokale forretninger, som er pÃ¥virket af krigen.

  • Renovering af lokale beskyttelsesrum i samarbejde med kommunen.

  • Uddele førstehjælpsudstyr af god kvalitet til militæret og den private sektor.

  • Være frivillige indenfor landbruget.

  • Være frivillige omkring hjælp til de evakuerede israelere.



Landets næste skridt vil blive kritisk, og de beder og er klar til at se, hvordan støtten skal fortsættes til dem, der har behov i deres lokale samfund eller assistere ved nye behov på grund af krigens ødelæggelser. De opfordrer til jeres støtte med bøn og økonomi, hvor de bringer Yeshuas kærligheds lys i praksis over deres folk!


Igennem alt dette fortsætter de med at se fremad i tro og håb og bøn om hurtig fri-givelse af gidslerne i Gaza og om hurtig afslutning på krigen!



Når du er partner med Tikkun Global, styrker du de jøder, som er troende på Yeshua gennem tjenestens arbejde i samarbejde med andre lokale messianske menigheder, som vi har forbindelse med i Israel. Vi opfordrer dig til at lære dem personligt at kende og støtte Tents of Mercy direkte, så de kan fortsætte med det vigtige arbejde, som de gør for at udbrede Hans Rige.

bottom of page