Terror i Moskva
top of page
  • Writer's pictureTG

Terror i Moskva


(For at se videoundertekster på dit sprog skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst til højre i videoen. Klik på Undertekster/CC, Automatisk oversættelse, og vælg dit sprog. Det kan være nødvendigt at klikke på "English (auto-generated)" for at vise Automatic Translation.)


Den 7. marts udsendte den amerikanske ambassade i Moskva en advarsel om et forestående terrorangreb.


Den 22. marts angreb terrorister en stor koncertbygning i det nordvestlige Moskva. Antallet af døde er i øjeblikket anslået til 150. Den jihadiske grupppe ISIS har påtaget sig det fulde ansvar for angrebet.


Det er mærkeligt, at Putin i sin reaktion kun beskylder Ukraine. Det er også absurd, at Hamas har udsendt en fordømmelse af angrebet. For – ISIS betyder en islamisk stat, Hezbollah er en islamisk stat i Libanon, Hamas er en islamisk stat i Gaza.


Ikke alle muslimer er terrorister. Men alle jihadfisker er muslimer. De er ikke politisk motiverede, men er underlagt religiøs indoktrinering, som får dem til at tænke, at de tjener Allah ved at dræbe ikke-muslimer. Nogle moderate muslimer siger, at jiihadisterne ikke engang er muslimer overhovedet.


Der synes at være at være en vrangforestilling, der stædigt nægter at erkende, at global terrorisme kommer fra global jihadisme. Først når kilden til dette morde-riske onde er identificeret, kan det stoppes.


 Truslen er den samme i Asien, Europa, Afrika og Amerika, lige så meget som i Mellemøsten. Lad os vågne op mod denne fare og kæmpe imod, før det er for sent.

bottom of page