Tvé potomstvo bude povoláno z Izáka (Genesis 21,12)
top of page
  • Writer's pictureTG

Tvé potomstvo bude povoláno z Izáka (Genesis 21,12)


(Chcete-li zobrazit titulky ve svém jazyce, klikněte na ikonu Nastavení v pravém dolním rohu videa. Klikněte na položku Titulky/CC, Automatický překlad a vyberte svůj jazyk. Možná budete muset kliknout na "Angličtina (automaticky generované)", aby se zobrazil Automatický překlad).

Cílem smlouvy ustanovené Bohem je požehnání. Každé pokolení má příležitost přinášet široké Boží rodině uzdravení a obnovu a postupuje kupředu v naplňování Božího plánu. Jak Židé, tak Arabové – tělesní/duchovní potomci Izáka a Izmaele – jsou základní součástí tohoto plánu. Oba naše národy mají bohaté dědictví a jsou dědici spásy. Právě nyní je načase vstoupit do jednoty, kterou máme v Ješuovi. Přinese to smíření a povstaneme na zemi jako svědkové. U Otcova stolu je místo pro všechny.  

 

SLEDUJTE dnes, jak se Ariel hlouběji zaobírá historickými rozděleními, která tomuto sjednocení dosud brání. Z Boží milosti v naší době ale Duch Boží uzdravuje hluboká zranění, neboť se jako mesiánští židé a arabští křesťané spojujeme do JEDNÉ rodiny. Je to Abrahamova rodina, pravá Ješuova rodina. Propojujeme se novým a do hloubky jdoucím způsobem.

 

  • Efezským 3:10-11 — Bůh chce, aby nebeským vládám a mocnostem bylo nyní skrze církev dáno poznat jeho mnohotvarou moudrost, podle odvěkého určení, které naplnil v Kristu Ježíši, našem Pánu.

 

Výklad je založen na listu Židům 11:39, Galatským 3:26-29 a Efezským 3:1-11.

bottom of page