Vnitřní přítomnost Ducha svatého
top of page
  • Writer's pictureTG

Vnitřní přítomnost Ducha svatého


(Chcete-li zobrazit titulky ve svém jazyce, klikněte na ikonu Nastavení v pravém dolním rohu videa. Klikněte na položku Titulky/CC, Automatický překlad a vyberte svůj jazyk. Možná budete muset kliknout na "Angličtina (automaticky generované)", aby se zobrazil Automatický překlad).


Udělejme si přestávku ode všech špatných novinek, všech válečných zpráv, stresu a úzkosti...a mluvme prostě o přítomnosti Ducha svatého v životě každého z nás. Hleďme na život z VYŠŠÍ perspektivy.

 

  • Ti, kdo se dají vést Duchem Božím, jsou synové Boží. ~ Ř 8:14 

 

Duch svatý nás řídí, vede a směruje zevnitř. Chce do nás vdechnout ducha, právě tak jako vdechl ducha života do chřípí Adamova v zahradě Edenu (Genesis 2,7). Tentokrát se však duchem aktivujícím život – díky svému dílu vykonanému na kříži – stal Ješua, a ten vdechl onoho ducha aktivujícího život do nás, kteří jsme znovuzrozeni k Jeho obrazu. Jeho Duch nám dává moc slyšet Jeho hlas, rozumět Jeho Slovu a posilovat se ve víře.

 

Chceme být na takovém místě, kde k nám Bůh může mluvit prostřednictvím svého Ducha; zjevovat Svou nádheru a povzbuzovat nás tak, že najdeme svoji rozkoš v Něm. Přítomnost Ducha svatého je nám NYNÍ k dispozici. Chce nám otevřít oči, abychom viděli, že co On činí, je překrásné a životodárné. On nás chce pročistit, ba co víc – OBNOVIT nás NADĚJÍ.

 

Pozvěme Jej dnes do svého života! SLEDUJTE, jak s námi Ašer sdílí tato povzbuzující slova.

bottom of page